Opis produktu

PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA SKŁADNIKIjabłko liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPuder jabłkowy to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów! WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1580 kJ / 373 kcalTłuszcz: 1,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 84 gw tym cukry: 77 gBłonnik: 10 gBiałko: 2,1 gSól: 0 g ZASTOSOWANIEPuder jabłkowy można wykorzystać do:- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków ZALECANE WARUNKI  PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w  suchym i chłodnym miejscu.

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA