AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM
- Producent: Batom
- Partner: Sklep.Medme.pl
- Szukaj po tagach:
- agar
- celsjusza
- bio
- batom
- orzechy
- 3-39
- zwierzęcego
- bezsmakowy
Opis produktu
AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM SKŁADNIKI100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISAgar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu. INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam.