Opis produktu

AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM SKŁADNIKI100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISAgar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu. INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam.

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM