Opis produktu

TEMPEH NATURALNY BIO 200 g - MANUFAKTURA TEMPEH SKŁADNIKIsoja* (99,9%), woda, ocet jabłkowy*, kultury starterowe: Rhizopus oligosporus (*certyfikowany składnik ekologiczny)  OPISFermentowany produkt z nasion soi. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 692 kJ / 165 kcalTłuszcz: 8,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 gWęglowodany: 2,9 gw tym cukry: < 0,3 gBłonnik: 4,5 gBiałko: 18 gSól: 0,01 gWitamina B12: 0,5 ug [20% dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)]ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od 2 do 8°CProducent - nazwa i adres: UV SP. Z O.O. SP.K. ŁĄKOWA 11, 62-023 BORÓWIEC

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

TEMPEH NATURALNY BIO 200 g - MANUFAKTURA TEMPEH