Opis produktu

SKŁADNIKIwoda, nasiona soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, fermentowane koji), fermentowane koji  (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 315 kJ/74 kcalTłuszcz - 0,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 gWęglowodany - 8,3 gw tym cukry - 0,0 gBłonnik - 0,0 gBiałko - 9,8 gSól - 14,5 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

SOS SOJOWY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA