Opis produktu

SKŁADNIKIwoda, soja*, pszenica*, sól morska, alk.*, ocet*, regulator kwasowości: kw. mlekowy, Koji (A.oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSos Shoyu charakteryzuje się lekkim posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania , najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami , w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 424 kJ/101 kcalBiałko - 10,4 gWęglowodany - 4,9 g, w tym cukier - 0,4 gTłuszcz - 0,1 gSól - 10,2 g INFORMACJAProdukt zawiera gluten, soję.

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

SOS SHOYU MNIEJ SOLI BIO 250 ml - LIMA