Opis produktu

Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy Helcom, 190gPasta została przygotowana z czerwonej fasoli i soczewicy z dodatkiem pomidorów. Bardzo dobra na zimno, bardzo smaczna na ciepło np. z makaronem. Może być wykorzystywana jako smaczny dodatek do kanapek, tostów, grzanek i krakersów. Można ją także stosować w kuchni jako farsz do pierogów, naleśników i tortilli. Krótki i prosty skład, rozsądna cena to dodatkowe atuty produktu. Bardzo ciekawe uzupełnienie gamy produktów dostępnych dla wegan i wegetarian. Produkt bezglutenowy.Składniki:fasola czerwona gotowana 42%, soczewica gotowana 33%, pomidory, woda, oliwa z oliwek, sok cytrynowy, przyprawy, sól.Wartość odżywcza w 100 g:Wartość energetyczna: 493 kJ / 118 kcalTłuszcz: 5,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 gWęglowodany: 9,1 gw tym cukry: 1,2 gBłonnik: 6,3 gBiałko: 5,6 gSól: 0,83 gAlergeny:Brak informacjiSposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Producent:HELCOMUL. TADEUSZA ŚLIWIAKA 14 30-797 KRAKóW

Podobnie wyglądające produkty

Zobacz również

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy Helcom, 190g