Opis produktu

SKŁADNIKIwoda, brązowy ryż *, sól morska*, fermentowane koji* (*ekologiczny składnik) OPIS OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY BIO 250 ml - TERRASANA Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji . SPOSÓB PRZYGOTOWANIAUżyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcalTłuszcz - 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 gWęglowodany - 0,4 gw tym cukry - 0 gBłonnik - 0 gBiałko - 0,4 gSól - 1,0 g

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY BIO 250 ml - TERRASANA