Opis produktu

SKŁADNIKIocet jabłkowy niefiltrowany* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5%. Zawiera naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć.Ocet jabłkowy jest wytwarzany według tradycyjnej receptury Karla i Margaret Voelkel’ów. Przeprowadzana jest fermentacja drożdżowa soku ze świeżo wyciskanych jabłek pochodzących z biodynamicznego sadu. Następnie prowadzona jest fermentacja octowa. Gotowy niefiltrowany i niepasteryzowany ocet przelewamy do butelek. Jest mętny, ponieważ zawiera wszystkie naturalnie powstające podczas procesu składniki. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 75 kJ/18 kcalTłuszcz: 0,1 gw tym kwasy nasycone: 0,02 gWęglowodany: 0,4 gw tym cukry: 0,01 gBiałko: 0,1 gSól: 0,005 g

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 330 ml - BEUTELSBACHER