Opis produktu

OPIS    Migdały BIO 120 g EkoWital - źródło zdrowych tłuszczy- duża zawartość błonnika- zawiera przeciwutleniacze- dawka witamin z grupy B Migdały to nasiona migdałowca. Są one głównie dobrym źródłem tłuszczu w diecie, często spożywane jako samodzielna przekąska, lub dodatek do potraw wytrawnych, wszelakich deserów, ciast, lodów, owsianek i ciastek. Migdały to dobrze źródło witamin z grupy B oraz witaminy E, która jest bardzo dobrym przeciwutleniaczem i pomaga redukować ilość wolnych rodników w organizmie. Zawiera również stosunkowo dużą ilość błonnika, ponad 12g w 100g produktu. Są one polecane w diecie wegetariańskiej, dla osób narażonych na stres. SKŁADNIKImigdały**surowiec pochodzący z rolnictwa ekologicznegoWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gwartość energetyczna (kJ/kcal): 2393 kJ/ 572 kcalbiałko (g): 20węglowodany (g): 20.5w tym cukry (g): 6.9tłuszcz (g): 52w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 4.74błonnik pokarmowy (g): 12.9ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIANależy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Alergeny: migdałyBEZ CUKRU: TAKBEZ GLUTENU: TAKBEZ LAKTOZY: TAKMożliwe alergeny: Może zawierać gluten, sezam i orzechy.Produkt BIO: TAKProdukt naturalny: TAK

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

Migdały BIO 120 g EkoWital