Opis produktu

Makaron spaghetti shirataki bezglutenowy BIO 300 g Diet-Food.pl Głównym składnikiem Bio Diet Spaghetti jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu, produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.SKŁADNIKIwoda 96,6%, mąka konjac 3,4%   Masa netto: 300gWARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU W 100 gwartość energetyczna 30 kJ/ 7 kcal, tłuszcz <0,1g, w tym kw. tłuszczowe nasycone<0,1g, węglowodany <0,2g, w tym cukry <0,1g, białko 0,1 g, sól 1mg.   SPOSÓB UŻYCIAMakaron wypłukać pod ciepłą, bieżącą wodą, a następnie gotować lub smażyć nie dłużej niż trzy minuty. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 5-28 C. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie, szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.BEZ CUKRU: TAKBEZ GLUTENU: TAKBEZ LAKTOZY: TAK

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

Makaron spaghetti shirataki bezglutenowy BIO 300 g Diet-Food.pl