Opis produktu

SKŁADNIKImąka z pszenicy durum*, suszone pomidory*(4%), suszony szpinak* (1,8%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania'al dente': 11 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1475 kJ/348 kcalTłuszcz - 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 gWęglowodany - 71 gw tym cukry - 2,9 gBłonnik - 3,5 gBiałko - 11 gSól - 0,26 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

MAKARON (SEMOLINOWY TRÓJKOLOROWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO