Opis produktu

SKŁADNIKImąka z pszenicy durum z pełnego przemiału* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania'al dente': 11 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1447 kJ/342 kcalTłuszcz - 1,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 gWęglowodany - 66 gw tym cukry - 3,2 gBiałko - 12 gSól - 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO