MAKARON (SEMOLINOWY) FARFALLE BIO 500 g - ALCE NERO
- Producent: Alce Nero
- Partner: Sklep.Medme.pl
SKŁADNIKImąka z pszenicy durum* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1490 kJ/351 kcalTłuszcz - 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 gWęglowodany - 73 gw tym cukry - 4 gBiałko - 11 gSól - 0 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1,5 litra wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Szukaj po tagach:
- 00
- składnikimąka
- przechowywaniaprzechowywać
- makaronu
- soli
- czas
- gotowania
- dente