MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO
- Producent: Alce Nero
- Partner: Sklep.Medme.pl
- Szukaj po tagach:
- makaron
- bezglutenowy
- kukurydziano
- spaghetti
- mąki
- makaronu
- mąka
- bio
Opis produktu
MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NEROMakaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnego przepisu, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum. W składzie znajdziemy połączenie mąki kukurydzianej i ryżowej. Obydwie te mąki są delikatne w smaku. Z makaronu spaghetti przygotujemy tradycyjne, włoskie potrawy takie jak carbonara, bolognese, neapolitana. SKŁADNIKI mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) Masa netto: 250g WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU W 100 gWartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcalTłuszcz - 1,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 gWęglowodany - 77 gw tym cukry - 2 gBiałko - 7 gSól - 0,05 gBłonnik - 1 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze pokojowej.