Opis produktu

Ferina Classic Meat Menu zawiera cenne białka z co najmniej dwóch źródeł - 70% ryby lub ryby z podrobami, połączonych z lokalnymi warzywami, owocami lub ziołami. Receptury dopasowane gatunkowo nie zwierają zbóż, sztucznych aromatów, barwników oraz konserwantów. Wyprodukowana ze starannością oraz miłością w Austrii. Szczegółowy wybór lokalnych składników umożliwia tworzenie wielu kompozycji oraz urozmaiconych smaków. Wszystkie składniki wypisane na opakowaniu naprawdę znajdują się w środku - prawdziwy, domowy smak. Z pasją wyprodukowane jesienne menu Classic Meat jako limitowana edycja przekonuje obfitą wołowiną i soczystym indykiem, uszlachetnionym smakowitą dynią i babką lancetowatą. Idealne menu na ponure dni! Feringa Classic Meat Menu w skrócie: Starannie przygotowana z miłością w Austrii. Pyszny, domowy smak. 70% mięsa lub ryby z wartościowymi podrobami. Co najmniej dwa źródła białka. Dopasowana gatunkowo receptura bez zbóż, za to z dodatkową porcją staranności, kreatywności i różnorodności. Zrównoważone połączenie warzyw z ziołami, które spotkasz w domowych ogródkach. Szczera deklaracja: Używamy wyłącznie wymienionych składników. Prawdziwy smak: bez sztucznych barwników, aromatów oraz konserwantów. Feringa - manufaktura z sercem!

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

Edycja limitowana: Jesienne menu Feringa Classic Meat, wołowina i indyk z dynią 24 x 400 g