Opis produktu

SKŁADNIKIsoczewica* 41%, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6%, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1%, (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISChrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcalTłuszcz: 19 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 gWęglowodany: 44 gw tym cukry: 1,7 gBiałko: 11,8 gSól: 2,31 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Podobnie wyglądające produkty

Zobacz również

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I PIEPRZEM BIO 60 g - BIOPONT