Opis produktu

Kasza jęczmienna Arpol z mięsem w sosie 850 g to pożywny obiad wojskowy na bazie kaszy jęczmiennej i mięsa wieprzowego przeznaczony dla 2 osób. Klasyczna konserwa wojskowa zawierająca duże kawałki wieprzowiny oraz pożywną kaszę jęczmienną w sosie mięsnym. Sposób przygotowania Produkt poddano sterylizacji. Przed spożyciem wymaga podgrzania. Po otwarciu puszki zawartość należy przełożyć do garnka następnie podgrzewać na wolnym ogniu, systematycznie mieszając. Konserwę można podgrzewać bez konieczności jej otwierania w kotle z gorącą wodę, czas przygotowania wynosi około 40 minut. Konserwę należy przechowywać w temperaturze od 0°C do 25°C o względnej wilgotności otoczenia. Skład: mięso wieprzowe z łopatki 41,2%, woda, kasza jęczmienna gruba 23,5%, przyprawy: sól, przyprawy, skrobia kukurydziana modyfikowana, aromaty (zawierają hydrolizat białka sojowego, hydrolizat białka pszenicy), cukier, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny palmowy, przyprawy, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, ekstrakt słodowy i drożdżowy, cebula suszona. DANE TECHNICZNE Dane podstawowe Alergeny gorczyca , mleko , jajka , seler Porcja dla 2 osób Typ opakowania puszka metalowa Typ żywności Konserwa Wymiary Masa netto [g] 850 Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu przed przyrządzeniem: Białko [g] 12 Cukry [g] 0,6 Kwasy tłuszczowe nasycone [g] 1,1 Sól [g] 0,68 Tłuszcze [g] 2,6 Wartość energetyczna / Kalorie [kcal] 110 Wartość energetyczna [kJ] 463 Węglowodany [g] 8,6

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

Kasza jęczmienna Arpol z mięsem w sosie 850 g (564-007)

Sport i rekreacja

Bogaty wybór odżywek i suplementów dla osób aktywnych fizycznie, a dodatkowo akcesoria na siłownię i fitness w świetnych cenach.

Jeśli lubisz dłuższe spacery i podróże - z pewnością znajdziesz coś dla siebie w naszym dziale akcesoriów turystycznych.

Niezależnie od tego, czy trenujesz sporty walki czy balet - czuj się tutaj jak u siebie w domu.