Batom Agar-agar 20 g Bio

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni...

Podobnie wyglądające produkty

Historia ceny produktu

Ten produkt jeszcze nie ma opinii. Zmień to, bądź pierwszy! :)

Napisz własną recenzję produktu:

Batom Agar-agar 20 g Bio

Artykuły spożywcze

Niezależnie od tego czy jesteś smakoszem dobrej kawy, czy herbaty - u nas znajdziesz bogaty wybór i tego, i tego. Dodatkowo, prezentujemy dodające energii yerba mate.

Jeśli lubisz czasem coś upitrasić, z pewnością nie zabraknie Ci wyboru przeglądając przyprawy pochodzące ze zrównoważonych upraw z najdalszych zakątków świata.

Jednym słowem, jeśli uwielbiasz eksperymentować ze smakami i zapachami - ta kategoria jest dla Ciebie.